Un Bain Marie este ideal pentru a incalzi incet alimentele sau pur si simplu pentru a le mentine calde pe o perioada mai lunga de timp. Dispozitivele disponibile in aceasta categorie raspund cerintelor ridicate ale functionarii zilnice in alimentatia profesionala.
Astfel, aceste produse sunt o necesitate pentru fiecare restaurant, catering si profesionist in bucatarie. Cei care cauta dispozitive Bain Marie pentru o afacere de catering, vor gasi diverse dispozitive, containere si capace din sectorul consumabilelor de catering de diferite dimensiuni, toate fiind concepute pentru uz profesional, la contigrup.ro.
Mancaruri mereu calde datorita Bain Marie
La intrebarea „Ce este un bain marie” se poate raspunde cu o singura propozitie in ceea ce priveste functionalitatea de baza a acestor dispozitive. Un bain marie este un dispozitiv profesional cu care afacerea de catering poate servi mereu preparate calde si delicioase.
Aceste recipiente au fost concepute de producatori pentru uz profesional si, prin urmare, sunt perfecte pentru zonele de gastronomie, catering sau o cantina. Datorita tehnologiei ingenioase a acestui dispozitiv, vasele cu mancare sunt pastrate in mod optim si bland la o temperatura ideala pentru o perioada mai lunga de timp.
Aceasta inseamna ca industria de catering poate servi intotdeauna preparatele calde si gustoase. Cu recipientele si capacele potrivite care isi indeplinesc fara exceptie rolul in gastronomie, afacerii de catering i se ofera baza perfecta pentru un aspect profesional.
Bain Marie – Avantaje
Cele mai citite articole
Primul avantaj al unui Bain Marie este faptul ca pastreaza mancarea calda. Toate dispozitivele sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala. Fiecare Bain Marie este realizat din otel inoxidabil selectat si prelucrat corespunzator.
Un dispozitiv electric modern are un termostat de inalta calitate pe care personalul il poate seta convenabil in intervalul 50 – 95 grade C. In zilele noastre, producatorii ofera adesea dispozitivele lor ca un pachet complet. In functie de model, pachetele contin Bain Marie, o serie de recipiente si capace predefinite, precum si suporturile asortate.
Aceste dispozitive sunt perfecte pentru clientii care au deja accesorii pentru un bain marie sau care doresc sa monteze ei un dispozitiv cu o configuratie adecvata de recipiente si capace.
Cu un Bain Maries modern, operatorii de catering primesc un dispozitiv care ajuta alimentele sa-si pastreze gustul pe o perioada lunga de timp si sa nu se arda niciodata. Datorita unei temperaturi reglabile, aceste dispozitive sunt cele mai bune pentru orice afacere profesionala de catering.
Caldura este transferata lent de la baia de apa la alimente si, prin urmare, vasele din recipiente nu ard niciodata. Cu maximum 95 grade C, baia de apa nu atinge niciodata temperatura de fierbere si in acest fel, arderea neobservata a alimentelor pe fundul recipientului este prevenita in mod fiabil. Caldura este reglata cu usurinta de catre personal in toate dispozitivele disponibile, folosind controlul complet automat al constantei temperaturii.