În Cariere

Cunoaşte-i pe speakerii din Development, invitaţi la Carieră în Ctrl

^F68D928231A94B6D99FC0656198957322D226853D2935821CB^pimgpsh_fullsize_distr

În 13 noiembrie, speakerii din domeniul Development vă vor împărtăşi din lecţiile învăţate pe parcursul lor profesional. Vom merge dincolo de teorie şi vom discuta despre experienţele personale ale acestora în formarea unei cariere, ce factori le-au determinat alegerile şi cum au reuşit să se perfecţioneze în ceea ce fac. Haideţi să îi cunoaştem:

Andrei Pfeiffer, Code Designer la [e-spres-oh] şi organizator tim.js

Andrei a debutat ca designer în 2004, a continuat ca programator full-stack pentru 5 ani, iar din 2008 s-a specializat în tehnologii front-end. Nu întâmplător, se declară „hibrid între designer și developer”, fiind pasionat atât de UI/UX cât și de code design și arhitecturi software. Din 2013 organizează meetup-ul lunar „tim.js”, ajutând la construirea unei comunități puternice de JavaScript în Timișoara.

Lucian Cioroga, Software Engineer la WeVideo

„Lucrez de peste 10 ani în dev, timp în care am avut norocul să am un parcurs diversificat, făcând atât freelancing pe rentacoder.com în studenţie, până la un job de consultanţă în Ministerul Învăţământului din Norvegia. Am lucrat şi într-o multinaţională, dar în general am lucrat în startup-uri, fie direct, fie prin consultanţa. De aproximativ 5 ani lucrez, pentru un startup din US – WeVideo – o platformă de editare video, unde mă ocup de UI şi învăţ constant. Susţin cu tărie că un job bun nu conţine tehnologia în titlu (ex: cautam Java Developer). Îmi plac „calculatoarele” (a se citi jocurile), lectura SF şi Fantasy, muntele, MTB-ul şi snowboardingul iar dacă aş renunţa la dev aş cultiva hamei şi aş produce propria bere.”

Mădălin Găgeanu, Software Developer, ITHR Consulting
Mădălin Găgeanu a pendulat între proiecte din ţară şi din străinătate. Cu 10 ani de experienţă în domeniul dezvoltării software, în ultimii 5 ani a lucrat ca şi contractor pentru ITHR Consulting din Londra, activând totodată în diverse proiecte pentru Vodafone UK, Vodafone Global Services (DE), BetFair (UK) dar şi pe piaţa locală din Timişoara.
Pasionat de UX/UI design, Mădălin este implicat şi în comunitatea locală de IT printr-un workshop de Android organizat de Ctrl-D dar şi ca speaker în evenimentele StartUp Hub. Mădălin nu înclină spre o alegere anume când vine vorba de o carieră, fiind convins că soluţia poate fi reprezentată şi de un echilibru între activitatea în ţară şi în străinătate.
Află mai multe detalii despre agenda conferinţei >> aici.