În Cariere

Cunoaște-i pe speakerii din domeniul Digital, invitați la Carieră în Ctrl

^B918B518DA4061E8933E9A1169A300EF744A1C0B398DF64B27^pimgpsh_fullsize_distr

Parcursul lor profesional este unul plin de povești ce merită ascultate. Te așteptăm la conferință pentru a descoperi perspectivele acestora asupra unei cariere de succes în digital marketing, diferite față de recomandările clasice.

Claudia Ciută, Global Marketing Manager la DHL

Claudia Ciută lucrează de mai bine de cinci ani pentru DHL, cea mai mare companie de logistică din lume. După o perioadă în care a deținut o serie de roluri importante în echipa comunicare strategică companiei, în prezent, aceasta coordonează activitățile globale de corporate marketing și comunicare pentru clienții de top din sectorul tehnologic. Claudia și-a început cariera ca Marketing Specialist în Timișoara, în cadrul imobiliare.ro. Debutul său profesional a avut loc în radio și televiziune, unde a lucrat timp de trei ani. Claudia a absolvit masterul în Marketing și Managementul Vânzărilor la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din Timişoara. Are o experiență vasta în B2B Marketing, Product Marketing, CRM, Customer Events & Workshops și Media Relations.


Denisa Tudor

Global Online Campaigns Manager Bitdefender și Profesor Asociat, Comunicare și Relații Publice – SNSPA

Denisa Tudor este specialist în comunicare și, în prezent, reușește să jongleze cu succes funcția de Global Online Campaigns Manager, doctoratul în științele comunicării și catedra de profesor asociat din cadrul universității SNSPA.

Traseul său profesional a cunoscul drumul de la televiziune și relații publice către advertising și marketing online. Denisa crede că poți fi un comunicator desăvârșit dacă ai cunoscut cât mai multe “fațete” ale comunicării. Atât la catedră, cât și la birou, cultivă, cu multă pasiune, creativitatea și inovația, iar relațiile interumane reprezintă pentru ea temelia profesională. Pune empatia, spiritul critic și flexibilitatea pe lista calităților principale pe care un bun comunicator să le aibă la purtător.

Denisa consideră că avem timp pentru toate, cu organizare și prioritizare. Așa că, pentru ea, carnețelul “musai list este zilnic nelipsit. Fiind atât în postura practicianului, cât și a profesorului, Denisa vă va împărtăși din experiențele sale actuale drumul de la teorie la practică în comunicare.


Elena Dobre  – Digital Marketing Strategist

 Elena Dobre este strategist în marketing online și trainer certificat al Institutului de Marketing din București. Cu o experiență de peste 5 ani alături de clienți internaționali și mari companii din România, Elena s-a perfecționat în strategii PPC, Analytics și website usability. A gestionat unele dintre cele mai mari bugete de marketing online din România, pentru clienti precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame. Experiența dobândită ca strategist AdWords în departamentul de vânzări al multinaționalei americane Google o recomandă ca speaker la evenimente de top din domeniul marketingului online.

Înscrie-te la conferință și află de la acești speakeri tot ceea ce te interesează pentru cariera dorită.