În Cariere

Fă cunoștință cu speakerii Carieră în Ctrl din domeniul Design

^31B9E0DB9F820C768E815B7666578BC891232F9DBB0FA2D941^pimgpsh_fullsize_distr

Pentru conferința Carieră în Ctrl, am făcut echipă cu unii dintre cei mai interesanți și pricepuți tineri specialiști români din cele trei specializări: design, development și digital. Avem plăcerea să vi-i prezentăm în acest articol pe cei trei reprezentanți ai domeniului Design, care şi-au format o carieră în ţară sau în străinătate şi cu care vă veți întâlni în 13 noiembrie 2015.

Gabriel Agu, Senior Designer la Booking.com

Gabriel Agu a ales o carieră în străinătate. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul designului, atât pe piaţa din România şi cât şi cea internaţională, lucrând ca freelancer, consultant sau full time designer pentru câteva agenţii. De aproape 4 ani lucrează ca UX designer in Amsterdam, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor platformei Booking.com.

 

Călin Fara, Senior Experience Designer la Adobe Systems

Pasionat de munte, lucrul în lemn, fotografie şi design, fascinat de psihologie şi ştiinţe cognitive, Călin Fara încearcă să rezolve de peste 15 ani probleme în industria IT, cu şi prin User Experience Design.

Cu un background divers în domenii legate de software şi grafică, Călin este de 7 ani parte din echipa de XD din Adobe România iar în timpul liber încearcă să insufle comunităţii de UX convingerile sale că lumea poate fi transformată într-un loc mai bun, prin inovaţie şi design. Fiind iniţiatorul primei conferinţe de UX Design din România, Călin o să vă împărtăşească din experienţele şi entuziasmul său legate de acest domeniu captivant, aflat până de curând în umbră.

 

Vlad Georgescu, Design Lead la Directly

Vlad Georgescu a ales o carieră în străinătate. Este digital product designer cu o experiență profesională generoasă, acumulată atât în cadrul unor companii românești (Brainient, Republika Interactive) cât și internaționale (LiveRail, Contently, Directly). Călătorește prin toata lumea, lucrează aproape exclusiv cu startup-uri tech și crede că designul este despre oameni, nu despre mașinării.

 

Despre drumul parcurs de aceștia în formarea profesională și despre experiențele care le-au influențat și definit specializarea vei afla mai multe la Carieră în Ctrl. Te așteptăm la conferință!