Comunitatea pasionaților de design, development și digital

Ctrl-D este o asociație creată pentru designeri, developeri, oameni de comunicare și publicitate, cu scopul de a le oferi resurse educa­tive relevante, de a-i informa, promova și implica.

Dincolo de statutul formal, Asociația Ctrl-D este o comunitate: co­mu­nitatea tuturor celor pasionați de aceste domenii, care caută să învețe în fiecare zi ceva nou, să se perfecționeze, să se inspire, să relaționeze unii cu alții.

Fie că este vorba de articole educative, locuri de muncă, programe de internship sau evenimente din domeniu, încercăm să oferim de fiecare dată informații care să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea profesională a viitorilor specialişti din design, development şi digital.

Mic ghid al secţiunilor Ctrl-D

Resurse

Aici vei găsi informații actuale și relevante despre subiectele care te interesează: tutoriale, sfaturi, tips & tricks, interviuri și studii de caz scrise de oameni cu experiență în domeniu, care să te învețe, să te inspire și să îți facă mai ușoară tranziția de la începător la specialist.

Joburi

Când te vei simți deja stăpân pe competențele dobândite, vei vrea să-ți încerci puterile în liga celor mari.

În această secţiune vei găsi anunțuri de joburi faine și programe de internship care să te ducă cu un pas mai aproape de ceea ce îți dorești.

Evenimente

În domeniul tău de interes, articolele de specialitate sunt doar o componentă a procesului de învățare.

De aceea, te anunțăm din timp de cele mai importante evenimente, fie că de vorba de conferințe, workshop-uri sau întâlniri informale, ca să fii mereu la curent cu cele mai actuale subiecte de discuție.

Dacă ai întrebari sau sugestii legate de conţinutul Ctrl-D sau vrei să afli mai multe despre un anumit subiect dezbătut, trimite-ne un mail:

info@ctrl-d.ro

Vrei să contribui cu un articol? Ne bucurăm! Află mai multe detalii, aici.

Scrie și tu!