În Editorial

Ctrl-D își caută o nouă casă

Perne Ctrl-Alt-Del

Inițiativa Ctrl-D a început din pasiune și a continuat să crească tot pusă în mișcare de pasiune. Ca o activitate non-profit, ne-am adus fiecare aportul fără să așteptăm în schimb rezultate materiale. Ne-am dorit pur și simplu să împărtășim idei ce merită să crească, să inspirăm, să motivăm și, nu în ultimul rând, să cunoaștem, la rândul nostru, oameni care au aceleași ambiții și obiective și care să ne ajute și pe noi să creștem.

De atunci și până acum, pasiunea noastră nu s-a diminuat; am rămas în schimb, fără timp și resurse de investit. Acesta este motivul pentru care nu mai putem aloca aceeași energie în acest proiect cu adevărat minunat și dorim să îi găsim o nouă casă.

Indiferent de forma de organizare (asociație, companie, grup de prieteni), ne dorim să găsim echipa care să ne împărtășească pasiunea pentru design, development și online, și care poate construi mai departe pe viziunea existentă. Poate suna ca o sarcină mare, dar la urma urmei căutăm pe cineva care să nu se ferească de provocări.

Dacă considerați că sunteți cei care pot duce Ctrl-D mai departe, un prim pas ar fi să ne scrieți la info@ctrl-d.ro, incluzând și câteva detalii despre voi.