În Conferințe

Bucharest Technology Week 2017

Aflat la cea de-a doua ediție, Bucharest Technology Week reunește peste 15,000 de pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul. Sărbătoarea tehnologiei dintre 22 și 28 mai are trei componente principale: Tech Expo, Business Summits și Partner Events.

Tech Expo este cea mai amplă expoziție de tehnologie din România care se desfășură în Piața George Enescu între 26 – 28 mai, unde sunt așteptate peste 50 de companii expozante care vor aduce principalele atracții: mașini electrice și hibride, precum și alte vehicule electrice de transport urban, aplicații de conectivitate, soluții smart home și smart cities, aplicații de eHealth, virtual reality, drone, gadgeturi și alte device-uri.

Business Summits e reprezentat de cinci conferințe: Innovation Summit, Sales Leaders Summit, HR Masters Summit, Java Dev Summit și PHP Dev Summit, organizate în cadrul Athenee Palace Hilton în perioada 23 -26 mai, unde vor susține prezentări speakeri internaționali și locali.

Peste 60 de evenimente partenere vor fi organizate în diferite puncte din oraș pe subiecte precum: Tech, IT, Dev, HR, E-commerce, Anteprenoriat, Marketing și Digital, Management, Sales sau inovație.

Detalii Eveniment

Înscrie-te!