În Conferințe

Conferința PRbeta, ediția a IX-a: Power of the People

Cea de-a noua ediție a Conferinței PRbeta propune două zile de know-how în PR dedicate comunității specialiștilor în marketing, comunicare, publicitate și domenii conexe din zona de vest a țării, pe tema Power of the People.  

În 2019, cea mai importantă componentă a comunicării o reprezintă oamenii. Dacă în trecut accentul se punea uneori pe produs și calitățile sale, pe importanța brand-ului, pe schimbările pe care le aduce un eveniment, în ultimii ani, atât companiile, cât și organizatorii de evenimente și-au axat strategiile de comunicare pe nevoile comunităților cărora li se adresează. Cu ajutorul temei Power of the People, vorbitorii își propun să exploreze importanța acestor comunități în comunicare, modalitățile în care brand-urile comunică de la oameni pentru oameni, importanța comunicării pentru Start-up-uri și companii aflate la început de drum, dar și discuțiile și exemplele despre ”România care ar putea fi” – o țară în care lucrurile ar putea funcționa mai bine, și dacă am comunica mai eficient cu instituțiile publice.

Toate aceste subiecte de discuție vor fi abordate în cadrul primei zile a evenimentului, de către profesioniști în comunicare și domenii conexe.

Organizatorii pun la dispoziție bilete Early Bird, la prețul de 99 lei (în loc de 149 lei – prețul final). Studenții beneficiază pe toată perioada de o reducere de 50% din valoarea finală a biletului pentru prima zi a evenimentului.

Workshopurile PRbeta vor avea loc pe parcursul zilei de 17 mai și vor aborda următoarele teme:

Vorbește cu comunitatea ta: newsletterul pe WhatsApp – trainer: Alexandru Negrea

Strategii online: cum folosim emoția în comunicare – trainer: Raluca Duță

Targetare eficientă în Google AdWords și Facebook Ads – trainer: Tiana Momirov

Start-ups: strategia de comunicare pentru business-uri la început de drum – trainer: Alexandru Neștian

Pentru fiecare workshop, taxa de participare este de 99 lei, iar cei care achiziționează bilet pentru prima zi, a conferinței, până în 10 mai, beneficiază de un workshop la alegere inclus în preț.

Detalii Eveniment

Speakeri

  • FLORINA IORDACHE OM la MagiCAMP
  • MIHAI ZÂNT Manager RO-WIN
  • OANA COȘMAN Editor Start-up.ro
  • ALEX CIUCĂ Owner Superior Media
  • MIRCEA CĂPĂȚÂNĂ Co-fondator Smart Bill
  • ALEXANDRU NEGREA Fondator Social Smarts
Înscrie-te!