În Inspirație

7 artiști specializați în designul de personaje

The Hero

Designul de personaje este o componentă specifică filmelor, cărților sau jocurilor, care ajută în mare măsură la transmiterea poveștilor. După cum veți putea observa în lucrările de mai jos, designul de personaje se bazează, de cele mai multe ori, pe stereotipuri, pentru a reuși să te familiarizeze mai ușor cu ele, dar, alteori, artiștii dau naștere într-un mod foarte creativ unor rase de oameni și animale complet noi.

Michael Kutsche

Michael Kutsche este un designer de personaje german care își desfășoară munca de creație din Los Angeles și care se remarcă prin reprezentări realiste ale unor realități paralele. Are un stil unicat și dă naștere unor personaje pline de personalitate prin intermediul detaliilor, culorilor vibrante și atmosferei contrastante.

Alice in WonderlandJohn CarterThor

Timi Pall

Timi Pall este o artistă din Oradea care creează personaje fantastice pe care le traspune într-o lume de basm, folosindu-se de linii ondulate ce dau impresia unei compoziții fluide.

DevilDragonSon of the White Horse

Jean-Bastiste Monge

Jean-Bastiste Monge lucrează în industria de publishing și animații și este fascinat de subiecte ce au legătură cu fantasticul și legendele, poveștile și universurile incredibile. Personajele sale se remarcă prin ușoare exagerări, detalii frumos reprezentate și redate într-un cadru simplu, focusul fiind pe partea de concept.

The Hero

Andrea Fermenstrad

Andrea Fermenstrad este concept artist și ilustratoare din Suedia, specializată în designul de personaje, ilustrații de carte și concept art pentru jocuri și filme. Culorile din compozițiile sale sunt foarte puternice și reușesc să creeze o atmosferă aparte.

The Hobbit - The Cat VersionAlways OctoberRelax, she's friendly

Oliver Silven

Oliver Silven este un designer freelancer din Franța, specializat în ilustrație, design grafic și design de personaje și caracterizat de un stil jucăuș, specific desenelor animate.

WitchesWerewoolf

Nikita Veprikov

Nikita Veprikov este specializat în ilustrații 3D și cochetează și cu partea de design de personaje. În lucrările sale, artistul pune accent pe anatomia și detaliile musculaturii personajelor.

Cthulhu MythosDevil in ironPersonal Work

Therese Larsson

Therese Larsson este o ilustratoare freelance din Suedia, specializată în designul de personaje. Lucrările sale se remarcă prin realism, care provine de obicei de la detaliile foarte atent redate.

Don't worry, I have it coveredMetro BirdsSize doesn't matter