În Inspirație

Dacă sloganurile ar fi sincere…

Fruit Stripe slogan sincer

Prin definiție, sloganul publicitar reprezintă un grup de cuvinte sugestive menite să convingă potențialii clienți să consume un produs anume sau, chiar mai mult, să devină fideli unui anumit brand. Nu mai e niciun secret pentru nimeni că mesajul publicitar trebuie să vândă produsul și să rămână întipărit în mintea cumpărătorului; cu toții știm că este doar o tehnică eficientă de marketing în care, uneori, nu există „strop” de adevăr.

V-ați imaginat însă vreodată cum ar arăta sloganurile brandurilor dacă ar fi sincere? Un tânăr designer, Clif Dickens, și-a pus imaginația la încercare și a reinterpretat pe blogul lui mai multe sloganuri celebre, transformându-le din persuasive în sloganuri sincere.

Dacă vă întrebați care este rezultatul, vă invităm să urmăriți galeria de imagini din articolul de astăzi, cine știe, poate regăsiți brandul vostru preferat, dar de această dată „reinterpretat”.

Waffle HouseInstagram Gillette 3D Crest WhitePepsi Men's HealthIceeLexmarkHarley - DavidsonVictoria's SecretWikipediaFruit StripMcDonald'sYou TubeIkeaPizza-HutWiiAdobe AcrobatSursă imagini: honestslogans.com