În Inspirație

Ilustrații de poveste create de Livia Coloji

Livia-Coloji

Livia Coloji este o ilustratoare freelance din Timișoara, specializată în design grafic, ilustrație și pictură. Familiarizată cu expozițiile și premiile încă de la vârsta de 16 ani, aceasta s-a dedicat ilustrațiilor pentru copii începând cu anul 2006, fiind impresionată de felul în care, folosind un limbaj oarecum simplu și imagini creative, poate fi surprinsă esența lucrurilor și adevărul universal.

Când nu desenează, aceasta își prezintă lucrările de ilustrație și pictură în expoziții personale sau de grup, iar pasiunea ei se regăsește și în workshopurile pe care le organizează pentru promovarea ilustrației. Livia a colaborat, de-a lungul timpului, cu agenții de publicitate, reviste, producători de jocuri pentru copii și edituri din țară și din străinătate, printre care se numără Oxford University Press (UK), Pearson (UK & USA) EDT Publishing House (IT) și multe altele.

Vă invităm să vedeți mai jos câteva lucrări minunate create de Livia:

În final, puteți vedea un autoportret al Liviei, iar pentru mai multe informaţii şi lucrări ale ilustratoarei, accesați site-ul ei, www.illustration.ro.