În Inspirație

Internet&Mobile World 2012, eveniment de online și mobile

IMW logo

Ne pregătim de începutul toamnei nu prin numărarea bobocilor, ci a evenimentelor relevante din sfera digitalului. Vi le vom prezenta pe cele care ne-au atras nouă atenția, fie prin subiectul abordat, fie prin numele participanților. Primul dintre ele este Internet & Mobile World 2012, un eveniment de business, dedicat industriei online & mobile, ce va avea loc între 19 – 21 septembrie 2012 la București.

Acest eveniment se remarcă prin amploare, în cadrul său regăsindu-se 75 de standuri de expoziții ce propun soluțiile de business smart ale momentului, 10 seminarii găzduite pe trei scene și 70 de sesiuni cu experți de top ai industriei de Internet & Mobile.

Scopul evenimentului

Internet & Mobile World a fost conceput din dorința de a facilita interacțiunea între dezvoltatorii de soluții cu aplicabilitate în online și manageriii companiilor care ar putea beneficia de ele. Evenimentul are o puternică dimensiune aplicată, iar companiile participante vor propune soluții care pot ajuta un business să crească prin soluții de marketing digital, social media, web 2.0, content management, eCommerce, web design & development, precum și mobile development.

Secțiunea de seminarii

Vor susține seminarii și dezbateri peste 30 de speakeri internaționali și locali de top, profesioniști care prezintă cele mai actuale tendințe cu aplicabilitate în business, iar accentul se va pune pe studii de caz, campanii, soluții inspiraționale aplicate, cu abordări cât mai eficiente, pentru companii din gama complexă a celor mai dinamice industrii ale momentului. Dintre acestea, menționăm:

  • Facebook a programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput și dedicat managerilor de marketing.
  • Google Londra: va susține o sesiune cu insight-uri prețioase pentru reprezentații mediului de business.
  • R/GA Londra: este cea mai premiată și apreciată agenție de digital la nivelglobal, selectată agenția anului la Cannes Lions și “Mobile Agency of the Year” la OMMA New York.
  • Dentsu: este un gigant al serviciilor de marketing care are originea în Tokyo și este cotată a doua agenție din lume.
  • Achtung! si Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global: se află printre selecția companiilor care vor prezenta studii de caz și campanii reușite, cu rezultate spectaculoase și premii internaționale, proiecte de dezvoltare pentru cele mai exigente branduri ale lumii precum Volkswagen, Microsoft, MasterCard, Aston Martin sau Nike.

Secțiunea expozițională

Informațiile oferite în contextul seminariilor sunt completate de zona practică, cea care asigură aplicabilitatea lor imediată în cadrul proiectelor de business. Câteva dintre numele care vor oferi soluții de business în zona expozițională a evenimentului sunt: City Bank, Cisco, SEO  monitor, Total Soft și mulți alții.

Pentru detalii legate de agenda evenimentului, accesați www.imworld.ro.