În Inspirație

Ipostaze inedite ale lui Moș Crăciun, surprinse în ilustrații

Moș Crăciun

Cine este Moș Crăciun? Cum arată? Sunt întrebări la care, de-a lungul copilăriei, fiecare dintre noi a căutat răspunsuri. Este un bătrân blând care aduce cadouri copiilor cuminți sau un personaj înfricoșător? Poveștile pe care le-am auzit despre Moș Crăciun au rămas întipărite în mintea noastră și fiecare dintre noi și-l imaginează într-un mod diferit, aparte și personal.

Dacă în trecut Moș Crăciun era zărit doar pe felicitările dedicate sărbătorilor de iarnă, în prezent Moșul a devenit nelipsit din reclamele publicitare și reprezintă o sursă de inspirație pentru artiști, care prin talentul lor îi creează o nouă înfățișare și îi oferă noi caracteristici. Prin intermediul imaginației bogate, bătrânul prieten al copiilor se transformă într-un personaj malefic, un super-erou sau pur și simplu un personaj comic și ușor de îndrăgit.

V-am pregătit o serie de ilustrații creative cu Moș Crăciun care vă vor ajuta să vi-l amintiți pe Moșul copilăriei voastre sau să vedeți unul cu o altă înfățișare, așa cum niciodată nu vi l-ați închipuit. Și pentru că în această seară e Ajunul, care dintre ei ați dori să vă viziteze și să vă lase un cadou? :)

Battle before ChristmasRad SantaSantaSantaDo yo feel Christmassy yet, Punk?Santa ClausDear Santa…
dear SantaMerry Christmas Mother FMERRY CHRISTMAS MOTHER FBad SantaHard jobSanta ColorsSantaSantaSanta ClawsU better watch outSuperhero Santa ClausChristmas is comingSanta terror colorBad Santa reloadedSanta Claus

Sursă foto: Shutterstock