În Inspirație

O colecție de obiecte creative pentru geeks

Robot tea infuser

Conform dicționarului urban, un geek este o persoană foarte pasionată de jocuri video, benzi desenate, filme SF și tehnologie, la modul generic. Termenul geek nu trebuie confundat cu acela de nerd, care s-ar traduce prin „tocilar”, și nu are un echivalent în limba română.

Se pare că etimologia cuvântului geek își are rădăcinile tocmai în secolele XV-XVI, când acest termen desemna persoanele care aveau de realizat numere bizare în cadrul carnavalurilor, cum ar fi mestecarea unor bucăți de geam sau smulgerea cu dinții a unor capete de găini.

De-a lungul timpului, semnificația noțiunii s-a extins, cuprinzându-i pe toți cei care aveau preocupări „ciudate”, de nișă, diferite de cele comune. În ziua de azi însă, statutul de geek este mai degrabă invidiat decât batjocorit, în contextul popularității crescânde a jocurilor video, filmelor cu supereroi și a gadget-urilor de tot felul.

Și pentru că știm că și printre voi sunt destul de mulți geeks, v-am pregătit astăzi o galerie cu obiecte și decoruri care mai de care mai geeky, care să vă inspire.

Birouri

MultiscreenMultiscreenHDHDThe Emperor Workspace
The Emperor WorkspaceSci-Fi Sci-FiMac FanMac Fun

Dormitoare

Dormitor BatmanDormitor BatmanDormitor X MenDormitor X MenDormitor HobbitDormitor HobbitDormitor Star WarsDormitor Star WarsDormitor SupermanDormitor SupermanDormitor LegoDormitor LegoDormitor Pac-ManDormitor PacmanDormitor PortalDormitor PortalDormitor SpidermanDormitor SpidermanDormitor SpaceshipDormitor Spaceship

Accesorii

Perne „Ctrl-Alt-Del”Perne „Ctrl-Alt-Del”Perne Pac-Man Perne Pac-ManDesfăcător de sticleDesfăcător de sticleMagneți PhotoshopMagneți PhotoshopRobot pentru infuzie ceaiRobot pentru infuzie ceaiRobot pentru infuzie ceaiRobot pentru infuzie ceaiPernă floppy disk Pernă floppy diskSuport pentru pahare „iPhone”Suport pahare iPhoneCanapea TetrisCanapea TetrisMasă TetrisMasă TetrisBlugi cu tastaturăBlugi cu tastaturăBlugi cu tastaturăCești pentru cafea „Ctrl-Alt-Del”Cești pentru cafea „Ctrl-Alt-Del”Cești pentru cafea „Ctrl-Alt-Del”Port USB „Darth Vader”Port USB Darth Vader Suport pentru cărți „Portal”Suport pentru cărți „Portal”Suport pentru cărți „Portal”Preș EnterPreș Enter