În Inspirație

OFFF Barcelona 2011

OFFFF header

OFFF este un festival anual de design ce promovează arta digitală la cel mai înalt nivel și experimentalul în toate formele sale vizuale, eveniment recunoscut la nivel global ca fiind un trendsetter în domeniu.

Ediția de anul acesta a avut loc între zilele 9, 10 și 11 iunie în Spania, la Barcelona, unde, de altfel, s-a și născut ideea în 2001. Așa cum era de așteptat, au avut loc o mulțime de evenimente relevante: peste 70 de conferințe, expoziții, proiecții de animații, instalații interactive și multe altele.

Centrul de gravitate al festivalului, așa cum îl denumesc și organizatorii, a fost reprezentat de către Roots, scena de pe care au răsunat idei, proiecte și experiențe inspiraționale, venite direct de la cei mai buni artiști ai vremurilor noastre.

Despre ce artiști vorbim, de fapt?

Iată numele câtorva dintre ei:

Printre vorbitori s-a numărat și unul dintre autorii noștri, Sorin Bechira, alături de Saad Moosajee, ambii invitați din partea slashTHREE. De altfel, fontul ales pentru imaginea OFFF în această ediție a fost creat de Sorin împreună cu Ștefan Românu și se numește Trisec Organic.

Dacă nu ați apucat să îl vedeți încă, găsiți mai jos clipul reprezentativ pentru această ediție a festivalului OFFF. Vizionare plăcută!