În Inspirație

O colecție de teme WordPress dedicate magazinelor online

Dacă aveți un magazin online, trebuie să aveți întotdeauna în vedere faptul că primul contact al vizitatorilor cu acesta este dat de interfața site-ului. Practic, acest prim contact va hotărî dacă vizitatorul respectiv este un potențial client sau dacă se va îndrepta către concurență.

Dintre funcționalitățile pe care ar trebui să le aibă un site de e-commerce, printre cele mai importante sunt navigarea ușoară, posibilitatea de căutare și filtrare a produselor și un mecanism de comandă simplu și rapid. Acestea, alături de o interfață curată, simplă și o bună organizare a informației, pot asigura succesul magazinului vostru online.

Problema este că, mai ales în cazul afacerilor de mici dimensiuni, patronii nu au sume foarte mari de investit în dezvoltarea site-urilor, neavând așadar posibilitatea de a le construi de la zero, după bunul lor plac.

Din fericire însă, există o multitudine de teme pe care le puteți folosi, iar noi v-am pregătit în acest articol câteva astfel de sugestii. Recomandarea noastră este însă aceea de a nu le implementa pur și simplu în forma în care le găsiți, ci de a le personaliza conform identității și specificului magazinului vostru.

Abanix

Adamas

Armonico

Aventura

Bangkoo

Blanco

Boutique

Camy

Couture

Emporium

Estore

Eureka

eureka-ecommerce-wp-theme

Ezcommerce

Fashion

Flatsome

Foxy

Gather

IDStore

Justshop

Kallyas

Kassyopea

Kinetico

Lorem & Ipsum

Lorem & Ipsum

Maya shop

Mazine

Mercor

Mojo

Mugen

Neighborhood

Opulence

Opulence

Prima Shop

Roxx

Sell

Simpleone

Sneakers Addict

StyleShop

Supply. Co

Terserah

The Retailer

Top Shop