În Inspirație

„Lady V” – Un proiect inedit, de Andreea Juduc

Femeia vioară

Femeia-Vioară sau „Lady V”, așa cum o numește creatoarea ei, pictorița Andreea Juduc, este o ființă născută la întrepătrunderea dintre voluptatea formelor feminine și senzualitatea curbelor viorii. La fel ca vioara, femeia este o muză, o sursă de inspirație și un obiect de contemplație, care a dat naștere creațiilor artistice din cele mai vechi timpuri și până astăzi.

Andreea Alexandra Stela Juduc este membru al Asociației de Artă „Nicolae Tonitza” din februarie 2007, a avut numeroase expoziții personale și participări la expoziții colective, atât naționale, cât și internaționale.

Picturile din cadrul proiectului „Lady V” reprezintă o antiteză perfectă între realism și abstract, modernism și antichitate, erotism și sensibilitate, impresionând prin conceptul inedit al compozițiilor și prin atmosfera mitică pe care o creează.

Femeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-VioarăFemeia-Vioară