În Inspirație

Webstock 2012, ediția a V-a

Webstock 2012

Pe 28 septembrie, echipa Ctrl-D pornește spre București pentru a participa la Webstock 2012, o conferință marca Evensys, în cadrul căreia se va prezenta un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, social media, advertising și web, completate de informații de ultimă oră despre tehnologiile și aplicațiile din domeniu. Despre temele prezentărilor care vor fi susținute la Webstock, puteți citi mai multe în cele ce urmează.

Conferințele Webstock

Aceste includ o serie de întâlniri interactive pe teme de comunicare și promovare online, cu accent pe ultimele tendințe în social media și practicile recomandate. Totodată, acestea aduc în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu, după următoarea structură:

1. New Trends în social media și tehnologie

Conferința va debuta cu subiecte precum ascensiunea rețelelor sociale pe plan local și evoluția acestora în România anului care a trecut, precum și cu modalitatea prin care unele companii caută să inoveze în acest domeniu.

2. Inspired to inspire

Cea de-a doua secțiune constă într-o serie de prezentări susținute de persoane cu experiență și influență din mediul online, care vor încerca să inspire publicul. Acestea urmează să fie prezentate aici.

3. Secțiunea PRO BLOGGING

Această secțiune va cuprinde tips & tricks, sfaturi și studii de caz menite să contribuie la creșterea blogosferei locale.

4. Secțiunea SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS

Cu alte cuvinte, întâlnirea practicienilor în social media din România, unde vor fi dezbătute principalele probleme cu care se confruntă cei care activează în industria de comunicare.

5. Secțiunea FUTURE TRENDS

Future Trends vrea să reunească pasionații de gadget-uri și aplicații mobile, fie că sunt bloggeri tech sau persoane active în social media sau, de ce nu, web și mobile designers & developers.

Gala premiilor 2.0 Webstock

Cele mai creative și inedite proiecte sau campanii în social media, produse în România în ultimul an, vor fi premiate în cadrul galei de decernare ce va avea loc la finalul conferințelor.