În Inspirație

Workshop-uri de comunicare online pentru studenți, marca PRbeta

workshop prbeta

În perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta organizează o serie de workshop-uri gratuite de comunicare online, ce se vor desfăşura în patru mari centre universitare din România: Timişoara, Cluj Napoca, Bucureşti și Iaşi.

Cine poate participa?

Workshop-urile PRbeta se adresează studenților din anii terminali ai ciclurilor de licență sau masterat, care vor să înțeleagă cum se face, practic, o strategie de comunicare, cum se implementează și cum se monitorizează rezultatele. Totodată, evenimentul își propune să le ofere participanților posibilitatea de a experimenta singuri metode de lucru variate.

Cine susține sesiunile de workshop-uri?

Workshop-urile vor fi conduse de 7 specialiști în comunicare online, cu experiență în domeniu, care să aducă un plus de valoare teoriei predată în universități. Aceștia se vor axa, în principal, pe cerințele unui job online, cu scopul de a le arăta participanților ce înseamnă comunicarea online dincolo de noțiunile teoretice.

Când va avea loc?

Primul din seria celor patru workshop-uri va avea loc la Timişoara în perioada 30 octombrie 2012 – 8 noiembrie 2012, iar înscrierile se fac până pe data de 22 octombrie. Vor avea loc 3 workshop-uri pe săptămână, a câte patru ore fiecare.

Pe lângă „profesori”, la workshop-uri vor fi prezente și companii în căutare de PR online juniori sau oameni de comunicare.

Înscriere

Pentru înscrieri, studenţii trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@prbeta.ro, care să includă un CV și o scurtă motivație.

Mai multe detalii despre data de desfășurare a celorlalte evenimente veți putea găsi în curând pe prbeta.ro

Sursă imagine