În Development

Game Tester – Electronic Arts România

Anuntul a expirat

Departamentul de asigurare a calității de la EA România caută un Game Tester atent la detalii, pentru sediul lor din București. Citește cerințele lor mai jos.

 

Căutăm persoane care:

  • se integrează și colaborează cu ușurință în cadrul unei echipe;
  • sunt pasionate de jocuri;
  • sunt foarte atente la detalii;
  • își doresc cu adevărat să lucreze în industria de gaming;
  • au abilități excelente de comunicare în limba engleză – scris și vorbit;
  • sunt de încredere, punctuale și au o etică de lucru excelentă.

Aplicând la această poziție, ai șansa de a excela în cadrul unei companii dinamice, aflate în creștere, și cu o prezență internațională. Vei beneficia de oportunități de avansare în carieră și, la fel de important, vei avea șansa de a afla mai multe despre noi dispozitive, platforme de jocuri și tehnologii.

 

Descrierea jobului:

Jocurile video sunt distractive și captivante, având puterea de aduce oamenii împreună pentru a lucra la un țel comun, cu scopul de a obţine nivelurile de performanţă dorite. Cu toate acestea, puţin cunosc efortul şi pasiunea investită în crearea lor – de la planificare până la lansarea pe piață, fiecare zi petrecută în acest sens este esenţială pentru a atinge cel mai înalt nivel de excelenţă. Prin urmare, drumul spre crearea celor mai bune jocuri din lume este plin de provocări şi fiecare individ implicat în acest proces joacă un rol esențial. Unul dintre aceste roluri este cel de QA Tester, care trebuie să empatizeze cu jucătorii şi să analizeze impactul pe care îl are o anumită deviere de la calitatea dorită asupra jocului.

În cadrul EA, testerii sunt foarte apreciaţi, deoarece sunt responsabili de aspecte importante, precum: identificarea şi transmiterea oricăror defecte din cadrul jocului și analiza impactului & ratei de succes a remedierilor implementate. Un QA Tester la EA este pasionat de jocuri. Prin pasiunea sa, învaţă să înţeleagă dinamica acestora şi modul în care fiecare element din ele interacţionează cu utilizatorul final, pentru a-i satisface aşteptările în momentul în care ajunge să joace varianta finală a produsului.

Fiind intuitiv şi creativ, învăţând constant și având capacitatea de a oferi feedback constructiv în timp util sunt cele mai bune calităţi ale unui QA Tester în EA. La acestea se adaugă și pasiunea & atenția la detalii. Datorită acestor calităţi, EA s-a dezvoltat în mod constant de-a lungul anilor, jucând un rol important în industria de gaming la nivel mondial.

 

Aplică prin formularul de mai jos!