Let`s Do It, Romania!

Let`s Do It, Romania! este cea mai mare mișcare socială din România. Am reușit să implicăm peste 1 400 000 de voluntari în 5 Zile de Curățenie Națională și numeroase alte proiecte dedicate mediului și comunității. Valorile noastre, pe care le trăim în fiecare zi, sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.

În Let`s Do It, Romania! există 2 direcții cheie. Prima – Mediu & social, unde includem proiectele de curățenie, proiecte de educație în școli pentru un comportament responsabil, aplicația LDIR, prin care poți raporta zone cu deșeuri, iar noi le ducem mai departe către autorități pentru a fi curățate.

Cea de-a doua – Inspirație și acțiune, prin care ne dorim să transmitem spiritul de Doer și altor oameni, care să devină și ei agenți ai schimbării. Includem aici Be a Doer!, un program total revoluționar pentru angajați prin care ne propunem să ii transformăm în lideri ai societății, implicați în fiecare domeniu al vieții lor sau cartea pe care o scriem despre povestea noastră.

“Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“, cu peste 110 țări implicate în acțiuni naționale de curățenie.